Friday, August 29, 2008

mne pohui

motto-uri: '7 portii de cartofi prajiti,
7 ani de acasa pentru oamenii tampiti!' (ocs)
'i could've been a dreamer but i'm just another number' (dio)
nu stiu exact cum sa incep. am formulat si refolmulat tot ceea ce vreau sa zic in drumul pe spre casa.care-i faza de fapt? ei bine, eram in statie la 133 la eminescu si aveam o discutie mai aprinsa cu fiend. la un moment dat ea m-a jignit fara sa realizeze,eu m-am enervat si am zis ' in pula mea,fiend! cum poti sa spui asa ceva referitor la mine?!' revoltator,nu-i asa? am zis ACELE cuvinte! (si le zic din cand in cand,atunci cand ma scandalizez; incerc sa inlocuiesc cu 'pe barba profetului!' dar parca nu merge).ei,bine,atunci un glas suav de tanti de 40 de ani a zis 'cum poate o domnisoara sa vorbeasca asa?! vai! daca era barbat intelegeam!' (carevasazica injuratul e o chestie de barbati...) eu mi-am continuat discutia cu fiend fara sa iau catusi de putin in seama o astfel de creatura pentru care nu pot avea decat dispret (desi eram cat se poate de tentata sa zic fara sa ma opresc numai injuraturi si cuvinte obscene special pentru ea,dar m-am gandit ca nu ar fi inteles gestul) - ceea ce a facut-o sa continue. nu stiu exact ce a mai aberat,ideea e ca m-a numit 'vaca', moment in care fiend a intrebat-o de ce vorbeste astfel daca imi pretinde mie sa nu injur. tanti a continuat si m-a numit 'zdreanta'. atunci i-am spus ca nu inteleg de ce se baga in discutiile altor oameni si ca nu dau doi bani pe parerile ei (din pacate nu i-am zis ca nu dau doi bani nici pe ea),asta doar pentru ca respectiva sa nu ramana cu proasta impresie ca m-a pus la punct altfel nu m-as fi coborat sa-i vorbesc.

acum,evident,acesta este un caz banal.o inteamplare cat se paote de normala. ideea e ca astfel de ipocriti ingusti la minte au pretentia ca sunt superiori. au pretentia ca fac educatie tineretului. au multe pretentii.dar nu se ridica la nivelul respectivelor pretentii.

ideea e ca ignoranta respectiva s-a gasit sa-mi faca mie morala ca injur (intr-o discutie privata),injurandu-ma! (si lumea din statie, evident, era de partea ei) si ceea ce e si mai ironic e ca ieri seara am plecat impreuna cu fiend si cu Ada de la masa la care stateam in Jack tocmai pentru ca niste pustoaice de 16-17 ani se gaseau foarte cul folosind numai injuraturi si cuvinte obscene.adica fetitele alea,foarte dragute de altfel si deloc proaste(pun pariu!), din 10 cuvinte pe care le spuneau, 8 erau injuraturi/cuvinte obscene/referiri la organe genitale etc. oare cum ar fi reactionat acea tanti la ele? ideea e ca aceea tanti ar merita impuscata,fetitele respective,desi enervante, sunt de inteles.produsul culturii p(r)ost-p(r)ost-p(RO)st moderniste.ele se cred probabil foarte rebele, mature si probabil foarte punk (desi una dintre ele arata a emo tipic si cat se poate de nepunk,adica nu emo ala punk,emo asta de e 'cul') ceea ce e de inteles si nu e chiar atat de grav.numai ca nu doream noi sa le auzim vociferarile imature,obscene si inutile.
deci tanti aia m-a etichetat 'vaca' si 'zdreanta'.pun pariu ca merge des la biserica (si ca asculta manele). tocmai pentru a face cat mai multe astfel de etichetari printre enoriasele care ba nu au basma ba ... pe barba profetului!
probabil ca fac prea mare caz.genul asta de persoane,evident,nu merita atentie.dar merita altceva! eu nu sunt genul de persoana care sa discrimineze.cel putin nu in functie de rasa,religie,etc.daca discriminez o fac pe maza de (in)cultura,de muzica,si da,uneori sunt un pic prea elitista,recunosc.acum, revenind la subiect,nu sunt de acord cu genocidurile,cu exceptia unuia.genocidul impotriva ignorantilor cu tupeu.ca tanti asta,ca nenea ala care dupa ce m-a impins ca sa urce in tramvai se uita la mine de parca lucrurile ar fi stat exact invers.ignorantii si ipocritii,da,ei trebuie sa moara! pentru ca imi afecteaza karma si pentru ca, intr-adevar,nu inteleg de ce sunt atat de urati.pentru ca sunt urati.urati sufleteste.

la naiba, cu tine tanti!

ps: pana la urma,eu nu inteleg ce-i face p-astia atat de puri si de buni.chiar nu inteleg cum de au tupeul asta! pe barba profetului,cata ipocrizie! astia nu sunt niciodata sinceri cu ei.sarmanii...

1 comment:

marko said...

foarte tare faza. Îmi place cum oamenii normali, conformiștii se cred valoroși din cauză că sunt toți la fel și cred că au dreptul la critică. Muie lor, orbii. tagul cu nietzsche e genial.