Friday, April 03, 2009

black hole sun won't you come?

concerte,alcool,tigari si tot felul de oameni - toti la fel. daca o consideri distractie si atat, e ok. dar daca te crezi diferit de marea masa doar prin asta,te inseli amarnic. daca stiinta nu a putut salva nimic,imagineaza-zi ca n-or s-o faca concertele si alcoolul. si de ce spun asta? pentru ca la concerte(-le la care merg eu) publicul face pe revoltatul,face pogo,sfideaza societatea prin chestiile pe care le aclama - publicul e dur!... dar numai in timpul concertului. printre ai nostrii suntem intotdeauna mai puternici decat ai lor. dar dupa concert lumea revine la ceea ce a fost si la ceea ce este: o masa amorfa condamanata la neputinta. nu, concertele nu sunt o solutie,nu sunt o salvare - sunt doar o distractie. pe voi de la ce va distrag?...

3 comments:

herminedirt said...

inseamna ca nu ai fost la nici un concert care sa merite. dupa un concert cu adevarat bun, cand iesi din club nimic nu mai este ca inainte.

ca publicul vine pentru baut bere si "distrat", asta e alta poveste.

kalashnikovworm said...

ooo,cred ca stii si tu ca am fost la destule concerte misto :) nu asta-i faza. problema e cu anumiti oameni din public care iti taie elanul sau sunt cretini pur si simplu :) am o problema cu atitudinea 'punk' care poate fi caracterizata astfel: get drunk,shout rebel shit at concert,get back to sleep;) adica,nu suport sa-mi vina unu sa-mi urle la un concert o chestie si apoi sa faca exact ce face si tipu' care asculta gutza sau plm,cred ca pricepi unde bat.multi dintre oamenii care merg la genul de concerte la care mergem si noi nu pricep nici jumatatedin ce se spune pe scena si ironia e ca se comporta ca si cum nu ar lua cunostinta prin intermediul muzicii de anumite idei si aspecte ale lumii.man,cna't be too eloquent right now,i'm under pressure. anyway,sper sa-ti iasa din cap ca nu as fi fost la nicun concert care sa merite. concertele travka si ocs au meritat intotdeauna,de exemplu :)

Mihnea Kralizec din neamul Arafelilor said...

Singurul concert care m-a miscat cu adevarat a fost Iron Maiden. Dar oricum omenirea e doar o masa amorfa cum zici tu, si nimic nu o poate schimba. Just enjoy the ride, it's free anyways.