Sunday, May 31, 2009

pedofilie

eu nu vad lumea compusa din barbati si femei, ci o vad ca fiind compusa din (what would Jesus say?) copii. cei mai multi sunt niste copii prosti: nu le-a placut scoala vietii si au refuzat sa invete din greselile pe care cei din jur le fac cu nemiluita - asa ca le-au repetat si le repeta. acesti copii s-au metamorfozat in niste roboti care au uitat ce voiau de la viata, au uitat de visele lor si carora le vine aproape imposibil sa perceapa frumosul. ei urmeaza un drum la capatul caruia nu e nimic - doar o alta moarte ca punct culminant al mortilor de zi cu zi.
dar exista si copii frumosi care au invatat sa contrazica datele din stupidul buletin de identitate. Copii care iubesc,zambesc, au incredere, lupta, copii care uneori pierd dar castiga cu fiecare bucatica de frumusete pe care o intalnesc sau pe care au vointa sa o creeze, castiga cu fiecare bucatica de cer alaturi de copaci si de iarba, alaturi de muzica eterna a planetei

de aceea nu-mi plac mie copii - pentru ca ma tem ca ma vor dezamagi si adevarul e ca cei mai multi o vor face.sarmanii, unii dintre ei nu sunt copii nici macar atunci cand biologia o confirma.

No comments: