Sunday, November 18, 2007

aruncand cu zambete

faza tare.duminica la pranz in troleul 91. 2 fiends in drum spre casa. veneau de la un majorat.unul dintre fiends era imbracat foarte dubios pentru frigul acela ingrozitor - gen de sub geaca scurta se putea banui,dar nu se putea stii cu certitudine daca fiendul avea sau nu fusta.eh... dar faza era alta. ca la kogalniceanu s-au urcat o tanti si un nene controlor.fiendul cel mai dubios nu avea abonamentul la ea.
fiend(dupa ce celalalt fiend prezentase cardul):'pai stiti,eu mi-am pierdut cardul aseara in club'
tanti: 'platiti amenda?'
fiend:'pai nu mai am bani'
tanti:'un buletin va rog'
fiend:'pai n-am nici buletin' spunand toate astea fiend tot zambea;probabil tanti controloarea credea ca vrea sa para simpatica ... dar se inseala!muhahahaha!
tanti:'va rog sa coborati cu noi la urmatoarea,mergem la sectia de politie de la facultate' catre colegul sau 'titi,cobaram'
si astfel cei doi fiends si cei doi controlori coboara.fiends mai ca radeau,controlorii insa erau sobri si tanti isi folosea vocea exersata ca sa para implacabila eventualilor pasageri prinsi fara bilet/card.
tanti:'domnisoara,chiar nu aveti bani sa platiti pe loc?'
fiend:'nu' (zambete peste zambete)
tanti:'bine,hai la sectie,acolo platesti un milion jumate'
fiend(luandu-l de mana pe celalalt fiend):'pai hai!' si cei 2 fiends se indreptau veseli spre ipotetica sectei de politei din facultate. dupa 5 metri observa ele ca cei doi controlori au ramas in urma.acum nu mai erau sobri si severi.radeau.
tanti:'va luati amenda de un milion jumate'
fiend:'pai hai!' si na,acuma tanti schimba brusc subiectul,ca deja ne cunosteam foarte bine:'ia ridica putin haina'
fiend:'pai de ce sa o ridic?' si trage de fustita dungata de sub haina,evident,tot zambind.

***

si asa cu controlorii nostri... au zis ca ne duc la sectie si cand au vazut ca vrem s-au razgandit.mai sa fie!
noroc cu inlocuitorul profului de filosofie de acum cateva saptamani care ne-a explicat care e legislatia cu privire la treburile de genul asta.dar chiar si fara asta,tot asa as fi procedat...

No comments: