Sunday, May 04, 2008

undeva in Romania


am boala pe aia care tot timpul zic ca Romania e de cacat, ca romanii sunt de cacat. nu pot sa inteleg treaba asta, sa fii roman si sa zici 'uoi, da' ce de cacat sunt eu si tara asta!' le place sa se faca singuri de rahat. eu nu sunt nationalista si poate nici macar patrioata, dar m-am nascut in tara asta, ii recunosc valorile si frumusetile specifice si mai ales o iubesc pentru ca oamenii la care tin sunt romani! asta ma leaga de tara asta, oamenii. si sunt destui straini care stiu sa aprecieze asta.iar celor care zic ce zic le urez drum bun in Anglia, Spania, (bad)dreamland (adica sua), gayland, cocalarland sau ce mai vor ei!

PS: cat despre idiotii care zic de 'rusinea Antonescu' ar trebui sa se uite dracu pe o harta de la 1940 si apoi pe una din perioada 1941-1943! mare noroc pe noi ca dup-aia am stat sub papucul lui Stalin si nu al lui Hitler :| http://www.magazinistoric.itcnet.ro/?module=displaystory&story_id=760&format=html

3 comments:

herminedirt said...

trebuie sa recunosti ca e o tara de prosti, totusi. nu stiu cum e in alte tari, nu am fost, dar aici din 3 oameni pe care ii cunosc 2 sunt prosti.

herminedirt said...

neah, am fost bland... mai degraba din 100 de oameni 98 sunt prosti.

kalashnikovworm said...

nu comentez ca dup'aia s-ar putea sa iti cam dau dreptate...desi as zice ca sunt mai degraba nefericiti decat prosti.ce zici de gluma asta: toata lumea e nefericita in comparatie cu preafericitul ;))