Friday, July 04, 2008

festival interesant pe 8 august. mi iz going.

Desi in ultimi ani festivalurile Open-Air s-au inmultit in Romania, Rock la Mures ramane evenimentul-pioner al genului fiind primul open-air de avergura din tară cu participari internationale de marca.

Ediţiile anterioare ale Festivalului Rock la Mureş au găzduit şi încantat peste 19.000 oameni din România, Ungaria, Serbia şi Germania, iar în acest an sunt aşteptaţi peste 7.000 de participanţi.

Festivalul se adresează iubitorilor de muzică bună cu vârsta cuprinsă între 18 şi 45 ani. Genurile muzicale abordate sunt diverse: rock, drum n´base, hip-hop, reggae, gothic rock, punk, breakbeat. Acesta va avea loc intre 8 si 9 august 2008.

La ediţia a VII-a Festivalului Rock la Mureş au confirmat participarea :

- Anti-Flag (USA)
- Iris (RO)
- Ektomorph (HU)
- N.O.H.A. (D, USA, CZ, ES)
- Şuie Paparude (RO)
- Luna Amară (RO)

Preţ bilete:

- 45 lei - bilet 1 zi (la faţa locului)
- 35 lei – bilet 1 zi (online)
- 55 lei - abonament 2 zile (la faţa locului)
- 45 lei – abonament 2 zile (online)

Cu o experienţă acumulată la cele şase ediţii anterioare, intenţiile organizatorului, HG TEAM este de a atrage şi influenţa prezenţa la Festival a unui public cât mai divers, a unor artişti celebri dintr-o paletă cât mai mare de genuri muzicale. Periam Port se va transforma timp de două zile, într-o corolă explozivă guvernată de acordurile muzicale ale festivalului Rock la Mureş! (sursa Metalhead)




2 comments:

Noree said...

Si e ultimul an in care va mai exista Rock la Mures, de la anul va fuziona cu Rock pe Mures la Port Arthur. Citeste aici: http://noreek.blogspot.com/2008/07/rammstein-rockfest.html

Noree said...

http://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Periam,_Timi%C5%9F
vezi daca te ajuta cu ceva...mai mult nu stiu ca nu am fost niciodata acolo...dar poate merg si eu anul asta