Friday, March 16, 2007

32 reloaded

intr-o zi cu soare din saptamana asta am intalnit in pitorescul tramvai 32 un personaj aparte.
la prima vedere mi-am zis ca-i rocker. avea tot ce-i trebuia ca sa il incadrez in respectiva categorie: bocanci negri, blugi negri, tricou negru (simplu), jacheta neagra, in mana tinea un dosar negru doldora de hartii, iar pe bara troleului avea agatata o haina neagra pe care o luase de la /ducea la curatat. de asemenea si infatisarea sa era destul de tipica pentru un rocker: barba si par valvoi.
pe tip il remarc din prima pentru ca statea chiar vis-a-vis de usa pe care am intrat eu. si el ma vede. deci tipul imi arunca o privire ucigatoare! zic, ' bah, ce te uiti ashea roackare?! intr-un tramvai plin de manelari tocmai la mine te uiti ca la dracu'? ' mirarea mea era cat se poate de intemeiata pentru ca in ziua aceea aveam tricoul cu canibal corpse al iuliei, geaca de piele,unghiile frumos vopsite in negru,ceva dermatograf, pentagrama, si deci, nimeni nu s-ar fi putut indoi ca sunt rockerita. dupa cateva momente mai arunc o privire spre tip, eram convinsa ca mi se paruse. de unde! parca se uita si mai urat. personal, ma simteam jignita si revoltata.
mai arunc o privire asupra hainei pe care tipul o ducea la / aducea de la curatat si imi zic ca e cam lunga...
dupa un timp tipul coboara. intamplator sau nu,in statia unde coborase se afla o mica biserica de cartier. atunci am avut o revelatie, zic eu: NU CREEEEEEEEEEEEEED!!! tipu' nu era roacker; era popa! haina pe care o ducea la curatat era probabil sutana...

***sutana,satana such a thin line between this two words!

1 comment: