Sunday, June 03, 2007

religie=crima

pentru prima data am vazut un om murind. ucis. fata despre care scrisesem in postul anterior. ingrozitor. lasitate dusa la extrem: o multime de barbati lovind o fata cu pietre si cu picioarele.sick sick sick! religia e o crima in sine si nimeni nu ma poate convinge ca nu e asa. religia inseamna oprimare si nicidecum pace sufleteasca and shit.bloody-bloody bastards! toate religiile nu fac decat sa oprime,sa submineze omul. si vorbesc in cunostinta de cauza nu ma refer doar la ceea ce-am vazut. [ toata lumea zice ca sunt primitivi si inapoiati si de aceea inca mai practica atrocitatile de genul asta,dar pe barba profetului, aveau telefoane de ultima generatie cu care au filmat crima pentru ca mai apoi sa se laude cu 'barbatia' de care au dat dovada!!!!!!] doar arunca-ti privirea pe o carte de istorie universala. e totul acolo. ma rog,ca sa dau caesarului ce-i al caesarului, parca cele trei religii moneteiste sunt cele mai inraite i n privinta asta( mai ales i n privinta asupririi femeii si a tratarii acesteia ca pe un un animal de casa). dar oricum,religia e despre reguli. adica din start e gresita. regulile sunt intotdeauna o premisa gresita. bastards,bastards ar trebui sa se porneasca de la principii,nu de la reguli. principiile ti le asumi, regulile ti se impun.iar regulile nu prea corespund principiilor. that's why we all gotta do our best and brake them!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps: cred ca daca mai dau ochii cu adventistii aia sau ce-or fi ei care tot vin prin blocul meu sa corupa oamenii si sa le distruga mintile mai mult decat le-a distrus televizorul cred ca o sa devin un pic ultra-violenta la adresa lor. (eh,ma rog,n-o sa fac asta. dar mi-ar place al naibii de mult!) pacatosii naibii, au venit la mine la usa si tot incercau sa ma convinga sa-i invit in casa la o cafea ceva sa discutam despre nemurirea sufletului si sansele mele de a ajunge in rai.frate, ce fete de fanatici incuiati aveau. le-am zis ca sunt atee si mai aveau putin si-mi ziceau ca o sa ard in iad. vorba lui kurt cobain: ' mai bine sa ard la foc mare.intens. decat sa palpai la flacara mica.'

2 comments:

Unknown said...

Hmm now that's a real problem these days (as always). Eu am trecut peste faza cu legea aia a cultelor (care s-a dovedit din fericire aproape o gluma proasta), dar am in continuare (si am avut si inainte) ciuda pe fanaticii religiosi (din motive mentionate si de tine sau foarte cunoscute, nu intru in detalii inutile :) ), eu fiind agnostic btw (ceea ce imi lasa o foarte mare libertate din punct de vedere spiritual).

Totusi unde s-a intamplat toata nebunia aia? La ultraviolenta impotriva alora as subscrie si eu dar n-am drujba :|.

Mi-a venit in minte acum si documentarul "Jesus Camp", cu copiii aia care erau invatati ca stiinta nu a demonstrat nimic si ca incalzirea globala nu este o problema... Freaking brainwashing. La un moment dat nu mai stiam daca sa rad sau sa ma dau cu capul de pereti o_O.

P.S.: Just in case, am ajuns pe blogul tau de pe last.fm cautand oameni care asculta Rotting Christ :).

kalashnikovworm said...

ca sa fiu sincera...am ascultat rotting christ,da' m-am cam limitat la albumul 'sanctus diavolos'...e cel mai,mmm,atragator :)

*locul se numeste Mosul (in irak)