Friday, October 31, 2008

eu sunt tot io.tu esti tot tu.dar nu esti ce credeam.

S-a terminat. Si e pe bune. De un an de zile era in coma si intr-un final m-am enervat si am oprit aparatele care tineau in viata o prietenie de mult apusa. E de cacat, ce pot sa zic.eu tot speram.gandeam asa : ‘bine,omul se schimba, isi mai schimba stilul, cercul prin care se invarte, dar na’ nu-si schimba prietenii asa…’ dar defapt, si-i schimba. Nu mai avem nimic,dar absolut nimic in comun.nici macar bruma de respect necesara.stii,ca atunci cand saluti pe un oarecare pe care il cunosti. Adica,normal,eu am creazut ca asta mai e,m-am inselat, ca intodeauna.de-asta urasc eu oamenii asa mult.pentru ca am tendinta de a crede ca sunt mai buni decat sunt dar intotdeauna se dovedesc sub nivelul asteptarilor.fuck that.nu mai am asteptari.oricum,am trecut demult de faza in care ma mai poate surprinde ceva.ma rog,ar fi ceva.dar se numeste imposibil.

Prea stupid.

De-asta nu-mi plac mie oamenii noi. Tre sa fii simpatic cu ei and shit. Si cateodata,din pacate, iti devin prieteni and shit. Si intr-un final, unu realizeaza ca e timpu sa ‘end this shit’. Pentru ca celalalt sa vina repede si sa zica ‘da,stii,eu stiam asta demult’. Well,fuck you, Sherlock, you wore probably secretly enjoying yourself while i was stupidly hoping that things will be similar to what they once were. Eternal teenager – my ass!

I was supposed to be indifferent, and I am, don’t misinterpret. I’m just making a sort of analysis here. I just hate I had to care about someone that didn’t need /deserve that care.

si cand ma gandesc ca se imbraca in roz si n-o suportam...

si cand ma gandesc ca se imbraca in roz si o suportam… ei bine, atunci chiar ma apuca groaza.

This shit is lame and i now it. And I don’t care. I’m too indifferent now. Cred ca o sa ascult Travka ‘indiferent’.



au mai ramas doar 2 fiends in viata.

6 comments:

thieffa said...

Stiu ca n-ar trebui, ca n-ar fi cazul si ca n-are rost...Da' macar sa fie ultimele cuvinte pe care le auzi/vezi de la mine.Da' daca tot nu-ti pasa, why are you making such a big deal of it?
Stii, e o vorba cum ca un om e linistit intr-o situatie nu tocmai fericita pentru ca a gasit deja pe cineva pe care sa dea vina...;tu ai incercat, tu ai vrut mereu, tu nu te-ai schimbat, my God, shameless&wicked me...!
In plus...tu n-ai fost niciodata atat de obosita incat sa nu mai vezi nimic din ce-i in jurul tau?Well, guess what, i have.D-aia nu v-am salutat pe tine si pe Alina si am trecut pe langa voi...nu v-am vazut!!!Plus, vorbeam la telefon, si tu ai inceput sa urli si cand ti-am zis sa taci si sa astepti putin, ai plecat.Alegerea ta.Eu nu ma simt vinovata cu nimic la faza asta.
Plus, da, am zis ca demult stiam ca urma sa se intample asta pentru ca tu mereu imi spuneai ca m-am schimbat, ca ce naspa m-am facut, ca nu prea mai avem ce vorbi...Si te intrebi de ce am zis ca stiam?

In fine, okay, m-am transformat eu in persoana aia a dreacu, ultima...nuj...ultima.Aia e...Da' tu poti sa spui cu mana pe inima ca stii de ce m-am schimbat si de ce sunt acum asa?Nu prea cred.Pentru ca eu nu te sunam, si-atunci de ce sa ma fi sunat tu...?

Asta e, asta a fost.Si cu asta basta.The show must go on, darling!

kalashnikovworm said...

first of all,you jifeuehfu i wasn't yelling. you husfyfe i fuckin' said 'heeeeey,fiend!' i was very enthusiastic after myf irst karate lesson, and glad to see you! but hey, looks like you cant tell the difference between enthusiasm and 'yelling'. you're telling me now that i didn't call you... well,i did,you gotta remember. and you were always saying 'no,i can't come i'm sick/going to my grandparents/sick/seeing someone else/i'm not in the mood now/ i told my mom i'll stay home for a while' dude,get a grip.i toled you times and times before 'call me when you wanna see me, cuz i'm fuckin tired of your excuses' makes sense i guess.
si problema nu era ca nu ne-ai vazut prima data ci ca dupa faza cu telefonul,cand am mers noi inainte,tu nu te-ai obosit sa ne ajungi din urma,sa ne vorbesti.ai trecut pe la tnb si te-ai uitat urat (cel putin Red asta a vazut,eu stiu doar ca ai trecut si ne-ai ignorat in continuare). sa fi fost doar eu paote as fi zis ca-s paranoia,dar pentru dumnezeu (care nu exista), omule, sunt doua persoane care au vazut/auzit aceleasi lucruri.
so,'darling'.you're too blame. i can take indifference. but not from friends. anyway,nevermind :)

kalashnikovworm said...

ow,as for the big deal. it's the end ov a friendship,retard.isn't that a big deal???

thieffa said...

Dear, iti ziceam ca nu pot sa ies, poate gaseam motive...dar ca sa vezi, toata lumea care ma mai chema sa ies si refuzam, gasing scuze, imi zicea..."dar ce-ai?pari trista!" Tu nu.Tu te suparai direct.
La faza de vineri...Alina se tot intorcea dupa ce ati plecat si se uita ciudat la mine...Tu nu te-ai intors deloc.Si tot eu m-am uitat ciudat.Plus, eu cand sunt obosita, sunt irascibila.Cred ca ar fi trebuit sa fi stiut asta pana acum.
Oricum, i did my last try in seara asta cand te-am sunat, daca ai vorbit cum ai vorbit, sa fii sanatoasa, you'll never hear from me ever again.
Daca te simti mai bine, eu sunt de vina, eu am vrut, ba chiar am premeditat totul.

kalashnikovworm said...

ok. bine ca esti trista - mereu!
cat despre felul in care ti-am vorbit... nu toata lumea e draguta mereu, ca tine. eu nu zambesc asa des and shit.probabil pentru ca nu sunt la fel de trista :)

kalashnikovworm said...

btw, se pare ca ti-ai schimbat si vocabularul sau nu ai gasit alte moduri de a fi sarcastica decat banalele 'dear' si 'darling'?