Wednesday, August 05, 2009

politically correct IS

o nou stire din din categoria 'viitorul suna bine - doar pentru altii':
se pare ca in guvernul UE s-a votat in aceste luni o lege care va intra in vigoare in 2010 si care prevede, ca masura antidiscriminatorie, eliminarea oricaror titluri in adresare. adica profesor,doctor,domn,domnisoara etc nu vor mai fi permise in limbajul oficial. vedeti voi,dragi cititori, UE nu vrea ca un maturator al strazii sau un inginer ori un doctor in istorie sa simta ca cineva face o diferenta politic incorecta intre ei si care ii jeneaza. adica nu e ca si cum acesti oameni ar fi diferiti intre ei prin ceea ce fac si sunt... adica, care este, ue este!

sursa acestei stiri, Mediafax via Antonia de Sava. (nu m-am obosit sa gasesc linkul,dar evident, puteti citi toata tarasenia pe situl sus numitei agentii de presa daca nu ma credeti pe cuvant ori daca vreti detalii). comentariul Antoniei la toata faza e ca se doreste stergerea identitatii - stiu,stiu suna pompos, but read between the lines, that's the freakin idea! asemeni tuturor politicilor corecte aceasta are in vedere uniformizarea si (da,voi folosi un cuvant dur, mais c'est vrai) indobitocirea populatiei, care oricum,la naiba!, este suficient de vaca/bou!

ps: stiu ca nimanui nu-i pasa ca lucrurile sunt cum sunt si duc unde duc,dar fratilor mie mi-e rusine! traiti in sclavie si VA PLACE!

No comments: