Tuesday, November 28, 2006

high expectations


e o chestie banala. balul bobocilor. nu stiu de ce fiendul meu si cu mine il asteptam atat de mult ... am o vaga banuiala,dar nu poate fi doar asta! anywayz, ideea e ca in mod ciudat a devenit o zi mult asteptata (ma rog noapte...) ceva similar Craciunului... faza naspa e ca de obicei chestiile mult asteptate nu se ridica la nivelul asteptarilor... and that sux for my morale.


ideea principala e ca vreau ca noaptea balului sa fie o retraire a ultimei nopti/dimineti din Vama.ehe,ce noapte,ce zi! atunci am dansat cu fiendul vreo 6 ore neincetat ca niste iele, de se uitau toti aia din Expirat la noi.nu stiu daca m-am mai simtit vreodata ca atunci. atunci s-a pus si 'in zbor'(ocs) si melodia aia chiar a definit perfect starea aia de eforie de atunci. vreau sa dansez din nou ca atunci,si sa retraiesc senzatiile alea. vreau sa:


Zbor! nu mai simt nimic.
nu mai pot sa simt
aerul se sparge de mine
eu nu mai stiu nimic de mine


voi fi aproape de mine
imi place sa zbor
imi place, imi place de mine!
imi place de voi!


s-ar putea sa cer prea mult,but then again muhahahaha! vom fi o banda de teenageri pusi pe bestializare! asa ca... nu stiu:P

1 comment:

thieffa said...

Yeeeeah!Wraaah(my demonic sound!)Bestializareeeee...Dap,intr-adevar, amuzant cand toti cocalarii din Expirat (din Vama), pana si barmanii isi lusera scaunele, se asezasera comfortabil si se uitau la noi cum dansam...that sure is a night to remember.Sper ca ziua balului sa fie cum ne asteptam.We're gonna have a blast no matter what!