Tuesday, May 18, 2010

e panica rau!

in orasul asta nu se intampla nimic.
unii trag niste sfori si altii fac treaba murdara pentru ei fara ca macar sa aiba habar de asta. iar altii se sperie chiar inainte ca sforile sa fie trase.
cuvantul e panica.
eu n-am nicio treaba.
daca nu v-ati panica, le-ati face treaba mai dificila, dar asa, n u faceti decat sa le jucati jocul. bravos, natiune, capitala, turma!
vin minerii, hai-ho!
iata ce titreaza mediafax: Amintirea incursiunilor minereşti, din anii ΄90, le dau şi azi fiori bucureştenilor. - moment de pauza. ba, voi astia de la mediafax, unde ati facut ma scoala generala? in mina? alo, alo, un mic acord intre subiect si predicat, macar in titlul articolului, mai carmen cosman si mai ioana palos.
*************************************************************************
legat de actualul cu guvern - da, is niste dobitoci. da, io pe base l-am votat. exceptand aceasta mare porcareala pe care au facut-o cu FMI-u (si pe care, btw, oricare din ceilalti candidati ar fi facut-o pentru ca aici e vorba defapt de niste presiuni internationale nu vreau sa o dau in teoria conspiratiei, dar e cat se poate de clar ca d e cate ori FMI-ul isi ofera ajutorul nu face decat sa agraveze criza unei tari, doar fa o banala cercetare google daca vrei sa te convingi). pai, ma, cum sa faci ditai imprumutul (nici nu vreau sa stiu ce dobanda are!!...), cu cele mai cretine clauze, repet cum sa faci un imprutut sa scapi tara din impas si dupa ce iei asa suma de bani (12 miliarde de euro momentan, urmand ca pe viitor suma sa ajunga la 20 de miliarde?! sursa mediafax) sa cresti taxele si sa scazi salariile cu 25%?? asta o chestie, si apoi alta chestie, di n ce am vazut intr-un fragmet de stire gurvernul parca nu a zis ca e o chestie batuta i n cuie asta cu taiatul salariilor asa grav. eu cred ca dezinformarea e in floare si ca mai toate sursele de infromatie sunt mai mult decat inselatoare. scopul clar e rasturnarea actualului guvern.
si acum de ce base?! pentru ca sub nicio forma nu as vota cu cel mai corupt partid din tara cel care din comunism ce-a adus in hotie srl, pardon capitalism de maidan. apoi, nu as vota cu antonescu care e clar un om de paie (tipul nu are nimic in comun cu tizul sau) iar eu cu oamenii de paie nu votez. base macar pare sa fie ce arata ca e: un om dintr-o bucata, poate nu cel mai capabil sa ne conduca, dar din lista aia de corupti si incapabili, cel mai ok.
***************************************************************************
eu sunt pentru revolutie. dar nu sunt pentru rasturnarea guvernului actual de dragul unor forte obscure care nu vor decat sa dezbine si sa cucereasca. daca e sa rasturnam ceva sa o facem din radacini. sa rasturnam tot. afara cu toti din actuala clasa politica! hai sa distrugem din temelii totul sa stim apoi cu ce oameni pornim si unde ne indreptam cu adevarat.
... dar asta nu se poate face. sa fim seriosi. am intrat in niste structuri care nu ar permite asa ceva. daca romanii ar incerca sa-si ia soarta in propriile maini aceste structuri ar interveni armat. discret sau in mod direct. => razboi civil. s-a intamplat in tari mult mai mici, d'apai intr-o tara mare ca a noastra cu asa statut geopolitic important.
*************************************************
cu alte cuvinte, pun pariu ca maine vor di doar cativa demonstranti la miting, mult mai putini decat cei vehiculati in presa. si nu, metroul nu e in greva maine. tanti de la ghiseu de la petrache poenaru a zis razand ca ei nu fac greva maine, doar merg la miting (evident, cei care nu-s de serviciu).

sorry for being so random and anarchic but it's just the busy times, the lack of time and everything. but the information is guarateed to be of good value although it's chaotic. hope you'll think so too. sorry for this english part, it's a stress reaction. i am ashamed to admit it, but my mind works better in english sometimes.

No comments: