Friday, June 18, 2010

it's the 21 century, baby


ok. compatrioti, nu intelegeti o treaba extrem de pe bune si extrem de reala. in secolul 21, aceasta ciuma de secol, statul ( indiferent care stat ) are un control din ce in ce mai mic asupra cetatenilor si chiar asupra legilor.

fratilo, voi ati auzit de clubul bilderberg? nu. sau daca ati auzit credeti ca e doar o alte teorie a conspiratiei. ati vazut ce a facut BP in golful mexic si ulterior in oceanul atlantic? ati remarcat cine era in spatele razboaielor din irak, afganistan, columbia, tarile alea africane de care n-a auzit nici Satana??? ma foarte indoiesc.


ah, dar de coca-cola, pepsi, detergentu' lu mama ta, de astea ai auzit? ei bine, chestiile pentru care platesti te controleaza la modul cel mai crunt. adica, nu doar ca esti tu dependent la ele si le consideri necesare cand defapt sunt niste gunoaie, dar cumparandu-le,practic iti pui singur catuse. pentru ca banii astia se duc fix la aia care te vor un simplu animal bun de experimentat pe el, de decimat cand nu le mai folosesti, bun de munca.


corporatiile, prieteni. ele dicteaza. asa ca, fraierilor, nu mai aruncati cu pietre in guvernul asta amarat de acum. ei sunt niste marionete. si asa marionete cum sunt, incearca sa faca cat de cat sa mearga lucrurile.

pentru ca marionete sunt cam toate guvernele - mai putin dictaturile din china, cuba si rusia, sau cel putin asa imi place sa cred. si marioneta ai fi si tu pentru ca astia au bani de-ti pot da tie oricat ai cere, amice. pentru ca astia ii dau tie milioane de para asa cum tu dai unui cersator o mie de lei / 10 bani noi!

daca nu ma crezi, uita-te cine sunt fmi si banca mondiala. si verifica datoriile fata de aceste 'funduri' pe care le au sua si anglia. are sa te mire, dar astia sunt mai datori decat noi. just check their official sites.

and then, call me an idiot if what i write is bullshit.



PS: parerea ta nu conteaza. parerea ta nu ma intereseaza. eu iti dau fapte, nu pareri. daca vrei sa ma contrazici, ada-ti dovezile. daca nu, sa nu te contrazici cu mine. m-am contrazis cu 85% din cunoscutii mei, si mi-a ajuns.

PPS: pentru multi lumea e de rahat. pentru cativa, e magica. pentru majoritatea e o banalitate care duce spre un mare nimic. nicioadata nu m-am aflat in a 3 a categorie. oscilez intre primele. si nu, nu cred ca lumea e un rahat magic, cred ca, are doua dimensiuni una de rahat, si alta magica. depinde de fiecare in care se situeaza. in care te duce mintea. dar na, majoritatea nu au ochi pentru realitatea, d-apai suflet pentru imaginatie...!

hai ca maine am de picat 4 examene, avanti popolo, mai e putin pana la prapastie. asa ca avanti, con fiduce!
imagine apartinand unui utilizator deviantart, PUNGANG sau ceva de genu'.

2 comments:

Unknown said...

Impotriva Bilderberg exista o singura solutie.Una Finala si foarte Nazista.
ELiminati,pe rand,unul cate unul sau toti deodata,in intalnirile lor anuale.punct.
That bilderberg is getting far too dangerous for us

kalashnikovworm said...

inca un anarhist printre cunoscutii mei? ;;)