Saturday, June 05, 2010

viata pe blog...

motto: action without thought is a form of insanity. thought without action is a CRIME. Albert Einstein

in mintea mea e un haos frumos. sunt anarhista si ma simt bine asa. desi, pana si noi avem nevoie, uneori, de ordine si plictiseala, ca sa ne relaxam un pic inainte de o noua lupta.

cocaina. energizante expirate demuuult pe care le-am baut impreuna. si nu, inca nu ne-a crescut a 3a mana, nici macar al 3lea picior... dorinte puse la vederea unui incredibil meteor. primul rasarit de soare pe un acoperis din bucuresti. teorema ca ai mei colegi de la geologie sunt cei mai tari, demonstrata fara drept de apel. evident, sunt si exceptii pe-aici, dar hai sa nu scriem despre ele... it's bad karma. bucuria explorarii si a catararii. generozitatea de care dau unii dovada cu lipsa de discernamant, uneori, dar la naiba, pentru asta ii iubim, nu? zdranganitul la chitara in cismigiu cand esti rupt de oboseala si nesomn. lipsa unui aparat de fotografiat care ar fi 'imortalizat' momentul dar ar fi fragmentat trairea si i-ar fi furat sufletul.frumoasa noastra imoralitate. sau sa zic imortalitate? ha, chiar! gand: moralistii sunt muritori, pentur ca isi impun singuri limite absurde, iar noi, imoralii, amoralii, suntem nemuritori. respectati voi legea voastra nedreapta, prefer sa putrezesc in puscariile voastre decat sa mor 'libera' in societatile voastre de consum. nici nu m-ar mira sa se intample asa ceva... hmm, dar sper sa se intample cat mai tarziu si sa reusesc sa sap un tunel prin care sa scap ulterior... da, ma. ne plac oamenii fara pretentii stupide, fara fite si figuri, oamenii care stiu sa se simta confortabil in lipsa comfotului. oamenii care au principii solide. definitia mea pentru cuvantul principiu (aia din dex e devalorizata): acel lucru abstract care te aduce pe culmile umanitatii; acel lucru care te face sa te incapatanezi in ceea ce faci, in ceea ce spui, in ceea ce simti, in ceea ce creezi, in ceea ce muncesti; acel lucru care te ajuta sa evoluezi; acel lucru, si numai acel lucru este un principiu. poate ca sunt un mic mefistofel, dar la naiba cu voi, ingerasilor si mironositelor. sunteti plictisitori si falsi! prefer un tantar (zic asta ca ma asasineaza astia in timp ce scriu) decat un om cuminte, lisit de principii si scrupule. cumintenia e overrated.

ah, pentru mai multe dimineti ca aceasta de 5 iunie 2010!... pentru voi, oameni dragi!

*oamenilor cu adevarat dragi le poti vorbi cat de urat. in fond, e normal sa le aduci aminte din cand in cand ca sunt niste cretini nesuferiti. hihihi! mai ales ala blond - ala mare nesuferit si mare antitalent!

1 comment:

kalashnikovworm said...

nu pot sa recitesc asta :|